Jump to content
Pieron

Rudzki Browar Domowy "PIERON" 2007

Recommended Posts

Posted (edited)

Warka 503 -Jasne 12,5°Blg

z dnia 7 marzec 2020r.

 

Składniki:

- pilzeński 5 kg;

- karmel 0,8 kg;

- chmiel Tation  130g;

- w34/70.

 

Zacieranie:

- 52°C - 10';

- 62°C - i 15';

- 72°C - i 60;

- 77°C - filtracja.

 

Chmielenie:

- 10' - 90g

- 70' - 40g i chłodzenie.

 

Wczoraj poszło do kega.

Edited by Pieron

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Warka 504 - Dry Stout 12,5°Blg

z dnia 22 marzec 2020r.

 

Składniki:

- pale ale 4 kg;

- monachijski 2 kg;

- jęczmień palony 0,1kg;

- płatki błyskawiczne 1 kg;

- czekoladowy 0,15 kg;

- traditioin 50 g;

- drożdże: S-04

 

Zacieranie:

- 52°C - 10';

- 62°C - 15';

- 72°C - 60';

- podgrzanie do 77°C filtracja.

 

Chmielenie:

- 10' - traditnion;

- 70' - chłodzenie.

Edited by Pieron

Share this post


Link to post
Share on other sites

Warka 505 - IPA 12,5°Blg

z dnia 29 marzec 2020r.

 

Składniki:

- pale ale 5,5 kg;

- amarillo 50g;

- azacca 50g;

- citra 30g;

- drożdże: US-05

 

Zacieranie:

- 52°C - 10';

- 62°C - 15';

- 72°C - 60';

- podgrzanie do 77°C filtracja.

 

Chmielenie:

- 10' - po 30g.

- 65' - reszta;

- 70' - chłodzenie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Warka 504 - Dry Stout 12,5°Blg

z dnia 22 marzec 2020r.

 

Składniki:

- pale ale 4 kg;

- pszeniczny 0,3 kg;

- jęczmień palony 0,2kg;

- płatki błyskawiczne 1 kg;

- czekoladowy 0,25 kg;

- traditioin 80 g;

- drożdże: S-04

 

Zacieranie:

- 52°C - 10';

- 62°C - 15';

- 72°C - 60';

- podgrzanie do 77°C filtracja.

 

Chmielenie:

- 10' - traditnion;

- 50' - chłodzenie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.