Skocz do zawartości

Brak nagazowania


dentharg

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko nie mam pojęcia jak mogłem je spasteryzować.. Na pewno nie zbyt wysoką temperaturą.. Trudno - w keg i sztucznie: pewnie tak się skończy.

Zapewnie mało żywych drożdży zostało w butelce. Zostaw piwo w spokoju na jakiś czas powinno się nagazować z czasem. Teraz jedyne co to możesz podnieść temperature, albo bawić się w dodawanie drożdży do butelek.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.