Skocz do zawartości
Pierre Celis

[Blog Kopyra] Jak oceniać aromat – techniki degustacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie kończy się aromat, a zaczyna smak? Kolejny odcinek kursu sensorycznego zajmiemy się oceną aromatu. Zaprezentuję na filmie kilka technik degustacyjnych. Postaram się wyjaśnić jaka jest różnica między angielskimi określeniami taste oraz flavour, które po polsku w obu wypadkach tłumaczymy jako smak. … Continue reading

 

Wyświetl pełny artykuł

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...