BoRkens 1 Posted March 5, 2013 Jako, że korzystam z tego forum od jakiegoś czasu (rok będzie), wypadałoby wreszcie się przywitać. No więc Witam! Mam na koncie dopiero kilka piw z puszek i właśnie jestem w trakcie kompletowania sprzętu do zacierania. Postaram się w miarę możliwości dzielić swoimi spostrzeżeniami i w dalszym ciągu korzystać z waszych dobrych rad. pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
depesz 4 1 Items Posted March 5, 2013 Życzę powodzenia w kompletowaniu - sam jakiś czas temu 'przesiadłem' się z brewkitów na zacieranie i powiem krótko - całkiem inna bajka!;D Teraz dopiero poczułem, co to znaczy robić własne piwo :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
jarok3 1 1 Items Posted March 5, 2013 Witaj Zacieranie nie boli , więc trzymam :okey: Quote Share this post Link to post Share on other sites
korko_czong 10 1 Items Posted March 5, 2013 No to długo się kolega ukrywał ! Serdecznie witamy i w razie czego służymy pomocą! Proponuję śledzić dział Imprezy i Spotkania - na dniach powinno się pojawić info o spotkaniu piwowarów w Gdańsku. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krzyko 3 Posted March 5, 2013 Witam! Jakoś nam ostatnio Wybrzeże w siłę rośnie. Tak trzymać! Quote Share this post Link to post Share on other sites
BoRkens 1 Posted March 6, 2013 Dzięki za doping. A i na piwoWAR też postaram się zjawić ;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
gacek 19 1 Items Posted March 6, 2013 I ja się Krajanowi kłaniam, potwierdzając wszystkie pozytywne słowa moich przedmówców Napisz może jeszcze z jakiej dzielni Jesteś - ja z Osowej - a nuż jesteśmy sąsiadami ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
BoRkens 1 Posted March 7, 2013 Obecnie mieszkam na Oruni górnej, więc sąsiadami trudno byłoby nas nazwać Quote Share this post Link to post Share on other sites