Gosia 4 Posted February 22, 2013 Witam i Zapraszam do sklepu internetowego www.domowybrowarek.pl jak równiez na allegro gonia-5 Posiadam asortyment do produkcji piwa domowego. Jeśli jestes z okolic to zapraszam do odbioru osobistego . Bardzo gorąco zapraszam na miłą obsługę i szybka wysyłkę . Pozdrawiam Gosia Quote Share this post Link to post Share on other sites
anteks 729 1 Items Posted February 22, 2013 Witam, oferta delikatnie mówiąc skromna ale życzę powodzenia Quote Share this post Link to post Share on other sites
andy 68 1 Items Posted February 22, 2013 (edited) Z ciekawości zajrzałem do sklepu. 3 brewkity w kategorii artykuły kolekcjonerskie (mam to postawić na półce? ) to trochę za mało żeby startować w tym biznesie. Anteks znowu pierwszy Edited February 22, 2013 by andy Quote Share this post Link to post Share on other sites
lopusy 21 Posted February 22, 2013 http://www.domowybrowarek.pl/index.php/filmy-instuktarzowe i do obejrzenia trailer 300??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
marcin_l85 43 Posted February 22, 2013 Posiadam asortyment do produkcji piwa domowego. Jakie masz plany, że tak powiem " docelowe "? Z marży na miarkach do cukru ciężko będzie utrzymać się na rynku. Quote Share this post Link to post Share on other sites
elroy 730 1 Items Posted February 22, 2013 No nic, na razie nie powala na kolana, ale może się koleżanka rozkręci. Czeka Cię na pewno dużo dużo pracy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mapak 15 1 Items Posted February 22, 2013 (edited) A przy okazji... WINOMIERZ (nie WINIOMIERZ) 2. Coopers Australian Bitter (nie Britter) Edited February 22, 2013 by Mapak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Faszysta Rasista Homofob 108 1 Items Posted February 22, 2013 http://www.domowybro...y-instuktarzowe i do obejrzenia trailer 300??? Instruktarzowe? BUHAHAHAHAHA Quote Share this post Link to post Share on other sites
marcin_l85 43 Posted February 22, 2013 Też z niecierpliwością czekam na interpretację filmu w nawiązaniu do tematu piwowarstwa :lol: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mapak 15 1 Items Posted February 22, 2013 (edited) Rabat po 300... warkach Na stronie nie ma podanych info. o wysyłce i płatności. Edited February 22, 2013 by Mapak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Faszysta Rasista Homofob 108 1 Items Posted February 22, 2013 Też z niecierpliwością czekam na interpretację filmu w nawiązaniu do tematu piwowarstwa :lol: Akurat o co innego mi hodziło Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mariusz_CH 193 2 Items Posted February 22, 2013 Instruktarzowe Nad filmem i nazwa zakładki ten sam BYK! Quote Share this post Link to post Share on other sites
marcin_l85 43 Posted February 23, 2013 Też z niecierpliwością czekam na interpretację filmu w nawiązaniu do tematu piwowarstwa :lol: Akurat o co innego mi hodziło błędu nie zauważyłem rozbawiony filmem instruktażowym Quote Share this post Link to post Share on other sites
krzyncio 0 Posted February 23, 2013 Bo obejrzeniu filmu instruktażowego o ile chodziło o instruktaż "jak uwarzyć pierwsze piwo" stwierdzam, że do tej pory dość banalnie warzyłem piwo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
leszcz007 242 1 Items Posted February 23, 2013 ten temat proponuję podpiąć pod temat "lol" filmik "instruktarzowy" POWALA, łączę się w "bulu" z właścicielką sklepu Quote Share this post Link to post Share on other sites
piter 22 Posted February 23, 2013 Rurki fermenyacyjne Quote Share this post Link to post Share on other sites
Faszysta Rasista Homofob 108 1 Items Posted February 23, 2013 Czepiasz się. "Y" jest na klawiaturze obok "T". Quote Share this post Link to post Share on other sites
marcin_l85 43 Posted February 23, 2013 Kurcze tak sobie czytam wątek i ktoś tu zrobił biznes plan po łebkach... Proponuje właścicielce aby przedstawiła dalsze plany rozwoju sklepu a my (czyt. WY jako bardziej doświadczeni) przedstawimy jak i co byśmy widzieli w Naszym sklepie "idealnym". Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reynevan 5 Posted February 23, 2013 hahaha - filmik bomba Tak przy okazji - sklep poświęcony piwu a tu wisienka na torcie 'instruktarzowym' : http://www.domowybrowarek.pl/index.php/component/virtuemart/rekodzielo/zajaczek-wielkanocny-detail?Itemid=0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
eslord 18 1 Items Posted February 23, 2013 Ktoś chyba chcial warzyc piwo jednak sie rozmyslil i ten sklep jest forma wyprzedazy tego co zgromadzil + inne popierdolki od znajomych a wolnych chwilach mozemy sie podszkolic jak szlachtowac ludzi 1 sorashi reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
lopusy 21 Posted February 23, 2013 Mam wrażenie, że koleżanka nas wkręca z tym sklepem, przecież to nie może być prawda Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomasznet 32 Posted February 23, 2013 Mi się wydaje że to jest piramida finansowa, coś na zasadzie Ambergold A Quote Share this post Link to post Share on other sites
e-prezes 87 Posted February 23, 2013 Małopolanie po tym jak Sklep Piwowar M. Konika zamknął się, a Homebrewing przeniósł działalność do Pogwizdowa liczyli pewnie na coś okazalszego. Cóż, powodzenia życzę... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lusterko87 73 1 Items Posted February 23, 2013 Raczej kolejni którzy chcieli dobrze - a wyszło jak zwykle Quote Share this post Link to post Share on other sites
Scovron 3 Posted February 23, 2013 A tutaj źródło tekstów z działu "Poradniki": http://www.zaradni.pl/porada/3365,jak_zrobic_piwo_w_domu Quote Share this post Link to post Share on other sites