Rageofhonor 4 1 Items Posted February 22, 2013 Pytałem się praktycznie w każdym markecie i nie mieli. Czy "Wine Kit'y" są tak strasznie mało popularne? W marketach myśleli że chodzi mi o balon itd. Quote Share this post Link to post Share on other sites
elroy 730 1 Items Posted February 22, 2013 Nie spotkałem się również. Jak smakuje takie wino ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaz 7 1 Items Posted February 22, 2013 W Kielcach w Obi widziałem przedwczoraj. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rageofhonor 4 1 Items Posted February 22, 2013 Nie próbowałem jeszcze tego wynalazku dlatego chciałem zobaczyć co z tego wyjdzie. Niestety w moim OBI nie mają. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jacenty 221 Posted February 22, 2013 (edited) Nie gardzę winem, czasem nawet jakieś zrobię. Jednak gdy mam pytanie z winiarstwem związane, to na winnym forum je zadaję. Po prostu z zamiłowania do trzymania się ustalonych zasad. "POLSKI PORTAL PIWOWARSKI PIWO.ORG"- nie winiarski. Edited February 22, 2013 by Jacenty Quote Share this post Link to post Share on other sites
anteks 732 1 Items Posted February 22, 2013 Nie gardzę winem, czasem nawet jakieś zrobię. Jednak gdy mam pytanie z winiarstwem związane, to na winnym forum je zadaję. Po prostu z zamiłowania do trzymania się ustalonych zasad. "POLSKI PORTAL PIWOWARSKI PIWO.ORG"- nie winiarski. Czyli wg Ciebie takie kategorie jak domowe specjały, komputery, fotografia powinny wylecieć z forum? Quote Share this post Link to post Share on other sites
vettis 123 1 Items Posted February 22, 2013 Nie spotkałem się również. Jak smakuje takie wino ? Robiłem raz, ma teraz 2 lata i wszyscy mówią, że zacne Ja nie pijam wina, więc sobie leżakują butelki, bez obawy o wypicie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jacenty 221 Posted February 22, 2013 Uważam, że w związku z wyraźnym wzrostem liczby użytkowników forum, należy baczniej przyglądać się tematom zakładanym. Żeby uniknąć sytuacji, że za jakiś czas, w natłoku tematów nie związanych z piwowarstwem, ciężko będzie znaleźć coś ściśle związanego z naszym hobby. Quote Share this post Link to post Share on other sites
anteks 732 1 Items Posted February 22, 2013 Uważam, że w związku z wyraźnym wzrostem liczby użytkowników forum, należy baczniej przyglądać się tematom zakładanym. Żeby uniknąć sytuacji, że za jakiś czas, w natłoku tematów nie związanych z piwowarstwem, ciężko będzie znaleźć coś ściśle związanego z naszym hobby. Sam pisałeś w tematach o pile spalinowej, ogórkach czy zakładałeś temat o profesorze z rodziny królewskiej. Nie samym piwowarstwem człowiek żyje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jacenty 221 Posted February 22, 2013 (edited) Cholerka, jakoś bym chciał się wykręcić, ale nie mam pomysłu . Może jak zejdę do piwniczki to mnie oświeci Edit: No i nie oświeciło mnie. Za to odkryłem, że mój Porter czekoladowy, choć dosyć młody (2 miesiące) jest już całkiem smaczny . Edited February 23, 2013 by Jacenty 3 elroy, anteks and Slonx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
amap 135 1 Items Posted February 23, 2013 nie widziałem czegos takiego - w zestawie jest jakiś skoncentrowany sok z owoców? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Samael 12 1 Items Posted February 23, 2013 nie widziałem czegos takiego - w zestawie jest jakiś skoncentrowany sok z owoców? W moim sklepie cos takiego jest http://www.thehomebr...kits-c-103.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
elroy 730 1 Items Posted February 23, 2013 W BA też są od dość dawna http://skroc.pl/8cdf Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostek 19 Posted February 24, 2013 Jak chcesz mogę ci załatwić takie: http://www.biowin.pl/biowin/wino-piwo-destylaty/zestawy-winiarskie/albabianco-zestaw-do-przygot-21l-wina-bialego 75zł http://www.biowin.pl/biowin/wino-piwo-destylaty/zestawy-winiarskie/albarubino-zestaw-do-przygot-21l-wina-czerwonego 85zł Quote Share this post Link to post Share on other sites