jackson 6 Posted February 21, 2013 Dzień dobry Panie i Panowie Długo się zbierałem, ale w końcu doszło do uwarzenia pierwszej warki - póki co pucha (Geordie Lager), pozostały jeszcze dwie - IPA i Irish Stout, obie od Coopersa. Jak to przerobię, to pomyślimy o zacieraniu Pozdrawiam wszystkich Quote Share this post Link to post Share on other sites
josefik 269 1 Items Posted February 21, 2013 Wrzenie przy brewkicie to zbyt duże słowo Powodzenia przy zacieraniu Quote Share this post Link to post Share on other sites
jackson 6 Posted February 21, 2013 Zgadzam się Bardziej pasuje rozcieńczanie i fermentacja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dario63 4 1 Items Posted February 23, 2013 Witaj ! Samych udanych warek życzę Quote Share this post Link to post Share on other sites
elroy 732 1 Items Posted February 23, 2013 Mam nadzieję, że kolega nie będzie witał się w każdym wątku od początku jego istnienia 2 ciafu1 and Makaron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites