Guest MiastoTG Posted February 10, 2013 Witam wszystkich. Jestem ciekawy ważenia piwa domowym sposobem i oto znalazłem się na waszym forum. Narazie jest to dla Mnie czarna magia ale myślę, że z czasem dojdę do wszytskiego. Pozdrawiam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
korzen16 272 Posted February 10, 2013 spoko spoko witaj Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lusterko87 73 1 Items Posted February 10, 2013 (edited) Witaj, napisz skąd jesteś bo być może za ścianą masz jakiegoś piwowara który wdroży Cię w tajniki piwnej alchemii Edited February 10, 2013 by Lusterko87 Quote Share this post Link to post Share on other sites
marcin_l85 43 Posted February 10, 2013 Witaj, napisz skąd jesteś bo być może za ścianą masz jakiegoś piwowara który wdroży Cię w tajniki piwnej alchemii Strzelam: Tarnowskie Góry:))) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Samael 12 1 Items Posted February 10, 2013 Witam wszystkich. Jestem ciekawy ważenia piwa domowym sposobem Witaj !Pamietaj piwo sie warzy a nie waży.Powodzenia w warzeniu ! Darz Bulk ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Von Lurtz 1 1 Items Posted February 10, 2013 Powodzonka życzę Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dr2 546 Posted February 10, 2013 No witam i na P.O, Nie jast to "czarna magia", ale (hm... "Ale") troche trza się wciągnać aby piwo "warzone" domowymym sposobem okazało sie niezłym piwem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dario63 4 1 Items Posted February 14, 2013 Witaj ! Samych udanych warek życzę Quote Share this post Link to post Share on other sites