Kalinosiu 0 Posted January 30, 2013 Witam wszystkich. Przeglądam to forum już od dłuższego czasu. Nadszedł czas się zarejestrować i przywitać. Po zgromadzeniu sprzętu oraz samodzielnym wykonaniu chłodnicy według wskazówek kolegów z tego forum, w sobotę popełnię pierwszą Warkę przez zacieranie. Teoretycznie jestem przygotowany a co wyjdzie w praktyce zobaczymy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
marbelka 23 Posted January 30, 2013 Witaj! gratuluję decyzji-ja tez pierwszą warkę zacierałem-z jakiej dzielnicy jestes? Po nicku stawiam na Kalinową pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
lopusy 21 Posted January 30, 2013 Witaj, sobota to dobry dzień, też będę warzył Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kalinosiu 0 Posted January 30, 2013 Witaj! gratuluję decyzji-ja tez pierwszą warkę zacierałem-z jakiej dzielnicy jestes? Po nicku stawiam na Kalinową pozdrawiam Środula Quote Share this post Link to post Share on other sites
Samael 12 1 Items Posted January 30, 2013 Witaj na forum i powodzenia w warzeniu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dario63 4 1 Items Posted January 31, 2013 Witaj ! Samych udanych warek życzę Quote Share this post Link to post Share on other sites
TeDy_beer 6 1 Items Posted February 1, 2013 Witam Sąsiada. Samych udanych warek życzę Quote Share this post Link to post Share on other sites