Pierre Celis 119 Posted January 29, 2013 czyli pismo od kancelarii Koneksja w imieniu Browaru Amber. Dzisiaj (29.01.2012) odebrałem listem poleconym pismo z Kancelarii Radców Prawnych Koneksja. Okazuje się, więc że sprawa opisana przeze mnie we wpisie Browar Amber chce mnie pozwać, to nie była kaczka dziennikarska. … Continue reading → Wyświetl pełny artykuł Quote Share this post Link to post Share on other sites
Winger 12 1 Items Posted January 29, 2013 No, medal dla Ambera za akcję "marketingową", abstrahując od meritum sprawy i tego po której stronie racja (co też każdy zapewne sam osądzi, chociaż zachowaniem rodem z komuny Amber swoje argumenty już przedstawił). Z ciekawostek, przed chwilą na profilu FB zablokowali możliwość pisania komentarzy, usuwając jednocześnie wpisy (dość jednoznacznie ich oceniające pod kątem sprawy) z ostatnich kilku godzin. Strzelili sobie w stopę, może i z wiatrówki, ale i tak zaboli. Quote Share this post Link to post Share on other sites
skybert 106 1 Items Posted January 30, 2013 http://prawatworcow.pl/blogerzy/czy-kopyra-naruszyl-dobra-osobiste-browaru-amber/ Quote Share this post Link to post Share on other sites