pepe11 20 Posted January 23, 2013 Poszukuję dobrego kranu do wyszynku z corneliusa Sposób dostawy: Kurier Koszt dostawy: 20 Stan: nowy Quote Share this post Link to post Share on other sites
b.dawid 116 Posted January 23, 2013 mam na zbyciu kran taki jak w tej aukcji http://allegro.pl/keg-pepsi-szybkozlaczki-koncowki-glowice-kran-i2968480562.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wesoly 46 1 Items Posted January 23, 2013 Z tych kranów pepsi to bezy można robić a nie piwo lać.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe11 20 Posted January 23, 2013 Poszukuję dobrego kranu do wyszynku z corneliusa Sposób dostawy: Kurier Koszt dostawy: 20 Stan: nowy Z tych kranów pepsi to bezy można robić a nie piwo lać.... Z tych kranów pepsi to bezy można robić a nie piwo lać.... Dzięki za szybką reakcję Wesoly , ogłoszenie nieaktualne Quote Share this post Link to post Share on other sites
b.dawid 116 Posted January 23, 2013 Z tych kranów pepsi to bezy można robić a nie piwo lać.... pomysł zacny, szkoda mi go wyp.... może ktoś potrafi nim nalewać... ja nie, próbowałem tą śrubą jakoś regulować, porządne schłodzenie kega coś tam dawało, ale generalnie kupa, choć ponoć są jeszcze gorsze kraniki corneliusa, te małe pizdryki... te to ponoć niezłe wytwornice piany Quote Share this post Link to post Share on other sites