kuli 0 Posted January 22, 2013 (edited) Miło mi poinformować, że tegoroczne "VIII Spotkania Piwowarów w Zielonej Górze" odbędzie się tradycyjnie w sali klubowej Browaru Restauracyjnego HAUST. Tym razem 9. marca 2013. Spotkanie rozpocznie się o godzinie 17.00 i będzie miało standardowy przebieg Wszystkich serdecznie zapraszam.... Wszelkie dyskusje i deklaracje przybycia mile widziane w tym temacie. Przewidujemy, podobnie jak w zeszłym roku, składkę na przekąski, które zaserwuje nam kuchnia z Hausta. Szczegóły podam pod koniec lutego, ale składka nie przekroczy 15-20 zł od osoby. Edited January 22, 2013 by kuli Quote Share this post Link to post Share on other sites
josefik 269 1 Items Posted January 22, 2013 Oczywiście zawitam i już nerwowo przebieram nóżkami, gdyż nie mogę się doczekać. Quote Share this post Link to post Share on other sites
przemo70 38 1 Items Posted January 22, 2013 Co tu dużo pisać, opcja jest tylko jedna Do zobaczenia w ZG Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacer 300 1 Items Posted January 22, 2013 i ja, i ja Quote Share this post Link to post Share on other sites
bielok 171 Posted January 22, 2013 Cześć jak napisał Josefik regionalna grupa kalisko-ostrowsko-bielska jest zwarta i gotowa Quote Share this post Link to post Share on other sites
anteks 729 1 Items Posted January 23, 2013 Cześć jak napisał Josefik regionalna grupa kalisko-ostrowsko-bielska jest zwarta i gotowa Coś Grzesiu okroiłeś grupę Quote Share this post Link to post Share on other sites
josefik 269 1 Items Posted January 23, 2013 (edited) Cześć jak napisał Josefik regionalna grupa kalisko-ostrowsko-bielska jest zwarta i gotowa Coś Grzesiu okroiłeś grupę Chyba nie, bo my wybieramy się razem, w wspólną podróż. Edited January 23, 2013 by josefik Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jarosław Kofalski 0 Posted January 31, 2013 Będą niespodzianki.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Undeath 1197 1 Items Posted March 1, 2013 No i popsuli niespodziankę, podali tydzień wcześniej: Choć podoba mi się to nie powiem Został tydzień do imprezy czas myśleć co zabrać Quote Share this post Link to post Share on other sites
kuli 0 Posted March 6, 2013 Składka na przekąski to 15 złotych, najlepiej mieć wyliczone i uiszczać przy wejściu do sali klubowej Do zobaczenia, to już tylko 3 doby z kawałkiem Quote Share this post Link to post Share on other sites
josefik 269 1 Items Posted March 6, 2013 W oczekiwaniu już nerwowo przebieram nóżkami. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacer 300 1 Items Posted March 6, 2013 Mnie nie będzie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jarosław Kofalski 0 Posted March 8, 2013 W kwestii organizacyjno-przybywających Jest informacja że po godzinie 18stej, Haust zaprasza wszystkich obecnych na spotkaniu Piwowarów, ze szklanką, do swoich piwnicznych włości na degustację Robust Portera. Gdy już wszyscy zdegustują i zatwierdzą poprawność piwa, poleci ono na kran i dla szerszej publiki będzie dostępne... Quote Share this post Link to post Share on other sites
przemo70 38 1 Items Posted March 8, 2013 Jeśli nie zatwierdzimy będziemy musieli go sami wypić? Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacer 300 1 Items Posted March 8, 2013 Przemo, wypij za mnie. Quote Share this post Link to post Share on other sites