demoniasty 0 Posted January 20, 2013 Dobry wieczór, jako że postanowiłem przyjrzeć się tematowi domowego piwowarstwa, pozwoliłem sobie dołączyć do Waszej społeczności , mam nadzieję że wszystkie informacje jakie tu znajdę pozwolą mi nie zadawać zbyt wielu oczywistych dla wielu z Was pytań. Póki co chciałem pozdrowić wszystkich z Warszawy. adam Quote Share this post Link to post Share on other sites
pako1 3 Posted January 20, 2013 Witam i pozdrawiam ze Śląska Quote Share this post Link to post Share on other sites
anteks 733 1 Items Posted January 20, 2013 Witamy Quote Share this post Link to post Share on other sites
elroy 732 1 Items Posted January 20, 2013 Cześć Quote Share this post Link to post Share on other sites
Samael 12 1 Items Posted January 20, 2013 Witaj i powodzenia w warzeniu Quote Share this post Link to post Share on other sites
korzen16 272 Posted January 20, 2013 (edited) pozdrowienie z gór Edited January 21, 2013 by korzen16 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Afghan 27 1 Items Posted January 20, 2013 Cześć i powodzenia. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reynevan 5 Posted January 20, 2013 Witam Pozdrawiam z Poznania Quote Share this post Link to post Share on other sites
gacek 19 1 Items Posted January 20, 2013 Ależ bardzo dobry wieczór Witaj i pytaj do woli, samych udanych warek i mnóstwa radochy z warzenia Quote Share this post Link to post Share on other sites
banita12 10 Posted January 20, 2013 Cześć Trzymam za Ciebie kciuki Quote Share this post Link to post Share on other sites
AG1929 5 1 Items Posted January 21, 2013 Dobry wieczór, jako że postanowiłem przyjrzeć się tematowi domowego piwowarstwa, pozwoliłem sobie dołączyć do Waszej społeczności , mam nadzieję że wszystkie informacje jakie tu znajdę pozwolą mi nie zadawać zbyt wielu oczywistych dla wielu z Was pytań. Póki co chciałem pozdrowić wszystkich z Warszawy. adam Tylko tych z Warszawy? Quote Share this post Link to post Share on other sites
GBLS 1 Posted January 21, 2013 Witam i powodzenia Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dario63 4 1 Items Posted January 21, 2013 Witaj ! Samych udanych warek życzę Quote Share this post Link to post Share on other sites
bastisz 1 Posted January 21, 2013 Witaj, powodzenia nie mogłeś lepiej trafić tu jest wszystko co chcesz wiedzieć. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kropka 0 1 Items Posted January 21, 2013 pozdro z Brus :beer: Quote Share this post Link to post Share on other sites