Pierre Celis 119 Posted January 18, 2013 za pierwszym razem Chciałbym się pochwalić, że przed chwilą zdałem BJCP Entrance Exam, który uprawnia mnie do przystąpienia do egzaminu pisemnego na sędziego BJCP. Tak więc lecę w kwietniu do Bristolu. Do egzaminu online można podchodzić dowolną liczbę razy, za … Continue reading → Wyświetl pełny artykuł Quote Share this post Link to post Share on other sites
Przemczysław 5 Posted January 19, 2013 W pierwszej kolejnośći GRATULUJE:) Po drugie przyznam się bez bicia że prześledziłem cały blog:D Przepraszam ale czy format daty jest poprawny na dyplomie?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogi 337 1 Items Posted January 19, 2013 Rzeczywiście napisali po hamerykańsku, Brytyjczycy tak nie piszą. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kopyr 119 Posted January 19, 2013 No certyfikat, mimo że mailem, to przyfrunął aż zza Oceanu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogi 337 1 Items Posted January 19, 2013 A ten egzamin, w Bristolu, co wiesz już mniej więcej jak będzie wyglądał? Kto jest w komisji, czego się można spodziewać jeśli chodzi o pytania, etc? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Samael 12 1 Items Posted January 19, 2013 Gratulacje Quote Share this post Link to post Share on other sites
kopyr 119 Posted January 19, 2013 A ten egzamin, w Bristolu, co wiesz już mniej więcej jak będzie wyglądał? Kto jest w komisji, czego się można spodziewać jeśli chodzi o pytania, etc? Co do komisji to nie wiem, z organizatorem tylko mailowałem. Natomiast jak przbeiega egzamin, to można przeczytać na stronie bjcp. Quote Share this post Link to post Share on other sites