Skocz do zawartości

Piwo i Jedzenie, czyli Agi i Tomka bitwa na smaki


Pierre Celis

Rekomendowane odpowiedzi

Tomek, gramów, gramów, tak jak metrów, voltów, amperów, kilometrów, itd.

 

I pytanie, dlaczego oliwa nie z pierwszego tłoczenia?

Czy makaron nie powinien trochę przeschnąć?

Edytowane przez jacer
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Tomek przedstawił swoje danie. Pewnie Łukaszowi bliżej po buraczki niż po krewetki i polędwiczkę, więc będzie głosował na mnie ;)

 

Jacer mnie uprzedził, więc usuwam, żeby Tomka za dużo nie było :)

Edytowane przez AgaL
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Tomka widziałem na you tube, żona gdzieś znalazła.

 

pewnie, że zagłosuje na Agę, Tomek musiałby chyba zrobić bigos przepisu mojej mamy, żebym na niego zagłosował, to jedyna rzecz, której mi brakuje.

 

Mimo, że Aga używa sera niewiadomego pochodzenia. :lol:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jest już druga część relacji z Bitwy o Dziadka, która odbyła się 3 marca 2013 r. w Piwotece Narodowej!

W tej części zobaczycie, jakie desery przygotowaliśmy z Tomkiem do Dziadka Mroza. Dowiecie się też, kto wygrał :)

 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 tygodnie później...

Powiem tak, zwierzęta przychodzą na dźwięk pssss... otwieranej butelki, to nie może być przypadek.

A poza kadrem to pewnie z norek wyszły świstaki, wymownie składają rączki, zdawałoby się jakby cichutko skowytały "polej Aga, polej" ;):D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 miesiąc temu...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.