Skocz do zawartości
Pierre Celis

Piwo i Jedzenie, czyli Agi i Tomka bitwa na smaki

Rekomendowane odpowiedzi

A asystenci to też bez mięsa? Bo upasione chłopaki/dziewczyny.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

AgaL sprzęt nie pozwala na lepszą jakość (720p)?

 

Nagrane jest w HD, ale przepustowość mojego internetu nie pozwala wysyłać większych plików. Trwało by to do końca świata i jeden dzień dłużej.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

"Samotny biały żagiel"- to na myśl mi przychodzi gdy Agi dzieła podziwiam. Nie ma nic przeciwko, a nawet popieram, jednak zostanę przy golonce :D .

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

"Samotny biały żagiel"- to na myśl mi przychodzi gdy Agi dzieła podziwiam. Nie ma nic przeciwko, a nawet popieram, jednak zostanę przy golonce :D .

 

Oj tam, oj tam. Raz golonka, raz placek z warzywami. Kropla drąży skałę. :beer:

 

A ja wolę być samotnym białym żaglem niż gnieść się w tłoku ;)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Kropla drąży skałę. :beer:

A ja wolę być samotnym białym żaglem niż gnieść się w tłoku ;)

Dlatego popieram ;)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Placek, jak placek, takie zakapiorskie jedzenie. ;)

 

A'propos, Aga nie jest samotnym żaglem. Tą potraw na pewno wplotę do swojego repertuaru.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Placek, jak placek, takie zakapiorskie jedzenie. ;)

 

A'propos, Aga nie jest samotnym żaglem. Tą potraw na pewno wplotę do swojego repertuaru.

 

No właśnie specjalnie dla Ciebie - od bieszczadzkiego zakapiora dla rabczańskiego zakapiora :P

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Aga Super wpis i film gratuluję i czekam na więcej :D

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Tieroo a ty co się ociągasz brak ci Weny ! Do roboty, bo chcę spróbować dobrego mięska ;)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

MIĘĘSSA, MIĘĘSSA, MIĘĘSSA, przepraszam za pierwotne instynkty ale czakam z niecierpliowścią:)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Świetne wideo Aga. Te "warzywka" które ty robisz to w/g mnie jest wersja ratatouille! Ja robię dwie wersje ratatouille: jedna dla "dorosłych" dla mnie i dla żony, a druga uproszczona dla dzieci, jako podstęp żeby jadły więcej warzyw (poza marchewką) :)

Edytowane przez scooby_brew

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Świetne wideo Aga. Te "warzywka" które ty robisz to w/g mnie jest wersja ratatouille! Ja robię dwie wersje ratatouille: jedna dla "dorosłych" dla mnie i dla żony, a druga uproszczona dla dzieci, jako podstęp żeby jadły więcej warzyw (poza marchewką) :)

 

A tak, masz rację Scooby. Taki ratatuj :) To się nazywa kuchnia fusion ;)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×