grzebien 2 Posted January 16, 2013 Na wstępie muszę najpierw podziękować wszystkim osobom, które tworzą to forum i jednocześnie ogromne kompendium wiedzy! To dzieki Wam wszystkim mogę zajmować się czymś, o czym zawsze marzyłem, a bez tego forum nie wiedziałbym nawet,że to jest możliwe! Dodam jeszcze może,że tym wspaniałym marzeniem było piwowarstwo Dzięki Waszemu doświadczeniu i cierpliwości dla początkujących, Waszym wpisom, opracowaniom, tłumaczeniom można zgłębiać wiedzę i wszelakie tajniki potrzebne do warzenia piwa! Piwo warzę od 1,5 roku i na koncie mam 35 warek. Zacząłem od razu z zacieraniem dzięki Waszym postom, które czytałem około 2 miesięcy, zanim zdecydowałem się na pierwsze zakupy sprzętu. ( I nie żałuję !!! ) Narazie staram się badać style piwne odkrywając jednocześnie nowe smaki, których nie znałem do tej pory. Jeszcze raz dziękuję, witam i pozdrawiam :beer: Quote Share this post Link to post Share on other sites
AgaL 43 1 Items Posted January 16, 2013 Witaj na forum! Życzę powodzenia na nowej drodze życia Quote Share this post Link to post Share on other sites
korzen16 272 Posted January 16, 2013 to już nie początkujący, a mocno zaawansowany "początkujący" witaj Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jacenty 221 Posted January 16, 2013 Witam następnego kujawiaka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sojer 83 Posted January 16, 2013 Witam sasiada. Quote Share this post Link to post Share on other sites
elroy 730 1 Items Posted January 16, 2013 Witaj na forum Ładne piwo w avatarze Quote Share this post Link to post Share on other sites
grzebien 2 Posted January 16, 2013 Dzięki za ciepłe przyjęcie ! Na zdjęciu moje IRA (warka 31) Quote Share this post Link to post Share on other sites
dori 304 1 Items Posted January 16, 2013 Witam na forum Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe11 20 Posted January 16, 2013 Na wstępie muszę najpierw podziękować wszystkim osobom, które tworzą to forum i jednocześnie ogromne kompendium wiedzy! To dzieki Wam wszystkim mogę zajmować się czymś, o czym zawsze marzyłem, a bez tego forum nie wiedziałbym nawet,że to jest możliwe! Dodam jeszcze może,że tym wspaniałym marzeniem było piwowarstwo Dzięki Waszemu doświadczeniu i cierpliwości dla początkujących, Waszym wpisom, opracowaniom, tłumaczeniom można zgłębiać wiedzę i wszelakie tajniki potrzebne do warzenia piwa! Piwo warzę od 1,5 roku i na koncie mam 35 warek. Zacząłem od razu z zacieraniem dzięki Waszym postom, które czytałem około 2 miesięcy, zanim zdecydowałem się na pierwsze zakupy sprzętu. ( I nie żałuję !!! ) Narazie staram się badać style piwne odkrywając jednocześnie nowe smaki, których nie znałem do tej pory. Jeszcze raz dziękuję, witam i pozdrawiam :beer: Witam krajana , życzę powodzenia . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jarzyn_waleczny 79 1 Items Posted January 16, 2013 Witam sąsiada Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fidel 151 1 Items Posted January 16, 2013 Witam Ziomka. Powodzenia! Quote Share this post Link to post Share on other sites
radekw 11 1 Items Posted January 16, 2013 ukłony i wszelkie wyrazy, niech Ci się dobrze warzy.... Pozdrawiam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
banita12 10 Posted January 16, 2013 Witam - grzebien i szacun za skromność Powodzenia. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Raczek 29 Posted January 16, 2013 Witam kolegę zza miedzy Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dario63 4 1 Items Posted January 17, 2013 Witaj ! Samych udanych warek życzę Quote Share this post Link to post Share on other sites
GBLS 1 Posted January 17, 2013 Witaj na forum Quote Share this post Link to post Share on other sites
jarok3 1 1 Items Posted January 17, 2013 Witam sąsiada Quote Share this post Link to post Share on other sites
szukis 1 1 Items Posted January 17, 2013 Witaj! Coraz więcej nas z bdg:) Quote Share this post Link to post Share on other sites