mamdobreklapki 6 Posted January 14, 2013 Odkupię chłodnicę zanurzeniową Sposób dostawy: Kurier Koszt dostawy: 20 Stan: nowy Quote Share this post Link to post Share on other sites
anteks 733 1 Items Posted January 14, 2013 U Wesołego próbowałeś? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szwed 48 Posted January 14, 2013 Wesoły już dawno pisał że, jego źródło wyschło Quote Share this post Link to post Share on other sites
klisz 41 1 Items Posted January 14, 2013 Rozumiem, że skoro chcesz odkupić to szukasz chłodnicy z drugiej ręki. Jeśli się mylę to kup u Wiktora w bromanii. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kamilo 36 1 Items Posted January 14, 2013 http://www.piwo.org/topic/6419-chlodnice-zanurzeniowe-do-kupienia/ Napisz do tego sprzedawcy, wiem że kiedyś miała sporo tych chłodnic, może coś jeszcze ma. Sam swoją u niej kupiłem. http://allegro.pl/show_user.php?search=aknah8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
stachu68 17 1 Items Posted January 14, 2013 w najlepszych cenach ma chłodnice Metalbeer, pisz do niego Quote Share this post Link to post Share on other sites
xfranek 7 1 Items Posted January 14, 2013 Jutro wyśle ci zdjęcie bo coś mam na zbyciu tylko w pracy muszę być. Quote Share this post Link to post Share on other sites
xfranek 7 1 Items Posted January 15, 2013 wymiary 14x26cm grubość rurki 8mm długość rurki ok 6,5m Ja takiej używam i spisuje się świetnie za 60zł + przesyłka sprzedam 1 pmazi reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
xfranek 7 1 Items Posted January 16, 2013 " mamdobreklapki" jesteś zainteresowany bo mam już kupca??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
AG1929 5 1 Items Posted January 16, 2013 wymiary 14x26cm grubość rurki 8mm długość rurki ok 6,5m Ja takiej używam i spisuje się świetnie za 60zł + przesyłka sprzedam kupuję... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mamdobreklapki 6 Posted January 16, 2013 kurcze.. jakoś z roztargnienia nie obserwowałem tematu wspaniała chłodniczka.. niestety już do mnie jedzie 8m rurki karbowanej Quote Share this post Link to post Share on other sites
sorashi 1 Posted January 16, 2013 Żeby nie zakładać nowego wątku to zapytam tu: czy rura miedziana twarda fi 15 po wierzchu (w środku fi13) nadaje się na chłodnicę? Mam 10 metrów takiej rury i trochę kolan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
korzen16 272 Posted January 16, 2013 tochę wiecej pracy i będzie po prostokącie (lub kwadracie), ale ma zaletę - nie musisz nic kupowac nada się Quote Share this post Link to post Share on other sites
Usiu 120 1 Items Posted January 16, 2013 Jak dasz radę wygiąć to pewnie, że się nada. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sorashi 1 Posted January 17, 2013 Wyginać nie będe, mam kolana to poucinam rurki na wymiar i polutuje wszystko razem. Quote Share this post Link to post Share on other sites