PiwowarDemon 1 1 Items Posted January 9, 2013 (edited) Mam na imię Bartosz, ale bardziej mogę być kojarzony przez niektórych, z innego forum piwnego jako 'wrednyhawran' Od pewnego czasu prowadzę piwnego bloga Małe Piwko Blog: malepiwko.wordpress.com, na który serdecznie zapraszam również na facebooku: www.facebook.com/malepiwkoblog W poprzednim roku spełniłem jedno ze swych największych marzeń i uwarzyłem pierwsze swoje piwo w domu. Na początku stworzyłem trzy warki z ekstraktów słodowych, a od października pod nazwą 'Domowy Browar Demon' tworzę już piwa ze słodów. Moje piwowarskie poczynania możecie śledzić na facebooku: www.facebook.com/browardemon. Na koncie mam już jeden piwowarski sukces, a mianowicie zwycięstwo na I Toruńskim Konkursie Piwowarów Domowych w kategorii "piwa specjalne" ze swoją Świtezianką, jaśminowym altem wg pomysłu mojej dziewczyny. Piwo.org śledzę już od dłuższego czasu, ale dopiero teraz znalazłem chwilę, żeby się legalnie zarejestrować Pozdrawiam, PiwowarDemon Edited January 9, 2013 by PiwowarDemon Quote Share this post Link to post Share on other sites
stachu68 17 1 Items Posted January 9, 2013 witaj widzę, że trójmiejskie środowisko piwowarów domowych coraz bardziej rośnie w siłę, także napływowo Quote Share this post Link to post Share on other sites
panszpik 10 1 Items Posted January 9, 2013 Jak mogłeś tak nas opuścić Demonie? Quote Share this post Link to post Share on other sites
PiwowarDemon 1 1 Items Posted January 9, 2013 Obiecuję, że będę stał w rozkroku Quote Share this post Link to post Share on other sites
Makaron 262 1 Items Posted January 9, 2013 Co prawda tylko jednym palcem u nogi jestem w trojmiescie. Ale cos od czasu do czasu sie dzieje piwno-piwowarskiego. ps zagladaj od czasu do czasu na pomorskalawepiwna.org latwiej ugadać spotkanie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dario63 4 1 Items Posted January 9, 2013 Witaj ! Samych udanych warek życzę Quote Share this post Link to post Share on other sites
Usiu 119 1 Items Posted January 9, 2013 Ahoj! Pogoń jeszcze Browarnika Tomka, żeby zaczął warzyć Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krzyko 3 Posted January 9, 2013 Witam i pozdrawiam wybrzeżowo Quote Share this post Link to post Share on other sites
gacek 19 1 Items Posted January 9, 2013 Aloha ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
josefik 269 1 Items Posted January 9, 2013 Cześć, witaj. Świtezianka zapadła w pamięć. Quote Share this post Link to post Share on other sites
anteks 732 1 Items Posted January 9, 2013 Już myślałem że Toruń przemianowali na Gdańsk Quote Share this post Link to post Share on other sites
dori 304 1 Items Posted January 9, 2013 Witaj na forum Quote Share this post Link to post Share on other sites
PiwowarDemon 1 1 Items Posted January 9, 2013 Ahoj! Pogoń jeszcze Browarnika Tomka, żeby zaczął warzyć Już jestem z nim wstępnie umówiony na pierwszą lekcję 1 scooby_brew reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PiwowarDemon 1 1 Items Posted January 9, 2013 Cześć, witaj. Świtezianka zapadła w pamięć. Cieszę się, już planuję powtórkę Quote Share this post Link to post Share on other sites
GBLS 1 Posted January 10, 2013 Witaj i powodzenia Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogi 337 1 Items Posted January 10, 2013 Powodzenia i powitać. Blog się czyta, nie powiem Quote Share this post Link to post Share on other sites