underoak 4 Posted January 8, 2013 (edited) Właśnie natknąłem się na takie cudo, przeszukując youtube: [media] [/media] Próbowaliście? Przy takiej ilości tłuszczu dziwię się, że on w ogóle osiągnął jakąś pianę Edited January 8, 2013 by underoak Quote Share this post Link to post Share on other sites
nikiboom 13 1 Items Posted January 8, 2013 (edited) Myślałem, że produkty spożywcze o dziwacznych smakach to domena Japończyków. Jajecznica z bekonem, spaghetti, to ja rozumiem, ale piwo... Edited January 8, 2013 by nikiboom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogi 337 1 Items Posted January 8, 2013 Wódka z bekonem już jest, więc nie ma się co dziwić. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lopusy 21 Posted January 9, 2013 Hm... Ciekawe jakby podrzucić mu kaszankę Quote Share this post Link to post Share on other sites
scooby_brew 461 1 Items Posted January 9, 2013 Wódka z bekonem już jest, więc nie ma się co dziwić. Jest makaron z jajkami i bekonem (alla carbonara) i spaghetti z wódką (vodka sauce) i ja robię i jedno i drugie. Ale piwo z bekonem? Thanks, but no, thanks. Quote Share this post Link to post Share on other sites
karczmarz 86 1 Items Posted January 9, 2013 Bekonowe aromaty można uzyskać z pomocą wędzonych słodów, chyba, że piwowar chciał mieć piwo i przekąskę w jednym naczyniu - w tym przypadku butelce Quote Share this post Link to post Share on other sites