rayos 0 Posted January 8, 2013 Witam wszystkich! Forum w miarę przeczytane, wiem, co gdzie i jak , sprzęt częściowo zakupiony, Coopers Oryginal - Lager + ekstrakt zgodnie z radami na forum zakupiony itd. Myślę, że na dniach zacznę zabawę. Oczywiście pochwalę się efektami mojej pracy ... ciekawe czy coś z tego wyjdzie. Jak "zabawa" wciągnie to przejdziemy na coś bardziej skomplikowanego, czyli zacieranie. Idę szukać butelek Pozdrawiam, Sebastian Quote Share this post Link to post Share on other sites
korzen16 272 Posted January 8, 2013 witam i powodzenia może ten post pomoże ci w temacie butelek: http://www.piwo.org/...5l/#entry180758 Quote Share this post Link to post Share on other sites
elroy 732 1 Items Posted January 8, 2013 Witam Krakusa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Winger 12 1 Items Posted January 8, 2013 (edited) Witam i powodzenia :-) Samych udanych warek. "Jak zabawa wciągnie?" Jeszcze się chyba taki nie znalał co by go nie wciągnęło :-) EDIT: Krakowskie grono jest dość liczne więc w razie kłopotów z pomocą nie będzie problemów. Edited January 8, 2013 by Winger Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dario63 4 1 Items Posted January 8, 2013 Witaj ! Samych udanych warek życzę Quote Share this post Link to post Share on other sites
mati87 2 1 Items Posted January 8, 2013 Coraz więcej nas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Slonx 32 1 Items Posted January 30, 2013 Witam krakusa Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepek84 65 1 Items Posted January 30, 2013 Witam sąsiada Quote Share this post Link to post Share on other sites