Jump to content
Sign in to follow this  
Faszysta Rasista Homofob

Siarkowodór podczas fermentacji lagerów

Recommended Posts

Wiem, że to rzecz normalna podczas fermentacji lagerów, ale jak zaczyna się wydzielać siarkowodór, dobrze jest podjąć jakieś działania (np. podnieść temperaturę), czy poczekać aż przestanie?

Obecnie brzeczka fermentuje szósty dzień w 10C i wczoraj zaczęło śmierdzieć.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozostało Ci się delektować zapachem i czekać, czekać....

niecierpliwi pewnie mają jakieś pomysły

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.