Skocz do zawartości

[Blog Kopyra] Cud zacierania


Pierre Celis

Rekomendowane odpowiedzi

czyli jak z ziarna słodu powstaje płynna brzeczka. Dziś sucha teoria (dosłownie, bo nawet nie miałem piwa do przepłukania gardła). Zacieranie, to kluczowa część procesu warzenia. Tak jak bez słodu nie ma piwa, tak samo bez zacierania. To właśnie w … Continue reading

 

Wyświetl pełny artykuł

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.