Jump to content

[Blog Kopyra] Czy Artezan mógłby eksportować piwo do Indii?


Recommended Posts

Dzikie drożdże są powolne. Nie wiem czy miałeś do czynienia kiedyś z winem domowym, zwłaszcza w przypadku gdy winiarz nie ma zbyt wielkiej wiedzy o fermentacji. Jest słabe, płytko odfermentowane i fermentuje bardzo powoli. Myślę, że wypijali to piwo zanim Brettanomyces zjadły ekstrakt.

 

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.