Jump to content

Łuska ryżowa


Recommended Posts

Jestem w trakcie zacierania Dyniowego Ale. Ktoś pisał że strasznie mozolnie idzie filtracja więc zakupiłem 250g łuski ryżowej nigdy nie stosowałem łuski i mam pytanie śrutuje się to czy nie ?? Zaparza wrzątkiem przed dodaniem czy pod koniec zacierania tak wsypuje do zacierania ?

Link to post
Share on other sites

Wydaje mi się że tak samo jak inne łuski:

http://www.piwo.org/...page__hl__łuska

http://www.piwo.org/...__łuska__st__40

Po zacieraniu namocz, ją aż opadnie na dno i broń boże nie śrutuj!

Edited by Undeath
Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.