Skocz do zawartości

Metodyka


Oberzine

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, poszukuję metodyki do badań do pracy mgr, brakuje mi norm takich jak PN-A 79093-8 czy PN-A 79093-11 jakby ktoś posiadał metodykę do oznaczania zdolności redukcyjnej czy błonnika w piwie(właśnie z tych norm) i by się podzielił byłbym wdzięczny :) W mojej bibliotece uczelnianej nie ma wszystkich a czasem same poprawki co mi nic nie daje, będę jeszcze szukał ale jakby ktoś chciałby pomóc to mogę się odwdzięczyć np: artykułami z czasopisma przegląd fermentacyjny i owocowo warzywny.

 

btw nie wiem czy odpowiedni dział i forum w ogóle, ale wydaje mi się, że zaglądają tu ludzie interesujący się tematem a czasem i pracujący gdzieś w browarze, także takie materiały może ktoś mieć :)

Edytowane przez Oberzine
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.