Oberzine 0 Posted November 7, 2012 (edited) Witam, poszukuję metodyki do badań do pracy mgr, brakuje mi norm takich jak PN-A 79093-8 czy PN-A 79093-11 jakby ktoś posiadał metodykę do oznaczania zdolności redukcyjnej czy błonnika w piwie(właśnie z tych norm) i by się podzielił byłbym wdzięczny W mojej bibliotece uczelnianej nie ma wszystkich a czasem same poprawki co mi nic nie daje, będę jeszcze szukał ale jakby ktoś chciałby pomóc to mogę się odwdzięczyć np: artykułami z czasopisma przegląd fermentacyjny i owocowo warzywny. btw nie wiem czy odpowiedni dział i forum w ogóle, ale wydaje mi się, że zaglądają tu ludzie interesujący się tematem a czasem i pracujący gdzieś w browarze, także takie materiały może ktoś mieć Edited November 7, 2012 by Oberzine Quote Share this post Link to post Share on other sites