Jump to content
Sign in to follow this  
Oberzine

Metodyka

Recommended Posts

Witam, poszukuję metodyki do badań do pracy mgr, brakuje mi norm takich jak PN-A 79093-8 czy PN-A 79093-11 jakby ktoś posiadał metodykę do oznaczania zdolności redukcyjnej czy błonnika w piwie(właśnie z tych norm) i by się podzielił byłbym wdzięczny :) W mojej bibliotece uczelnianej nie ma wszystkich a czasem same poprawki co mi nic nie daje, będę jeszcze szukał ale jakby ktoś chciałby pomóc to mogę się odwdzięczyć np: artykułami z czasopisma przegląd fermentacyjny i owocowo warzywny.

 

btw nie wiem czy odpowiedni dział i forum w ogóle, ale wydaje mi się, że zaglądają tu ludzie interesujący się tematem a czasem i pracujący gdzieś w browarze, także takie materiały może ktoś mieć :)

Edited by Oberzine

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...