Gąska 33 1 Items Posted November 5, 2012 Witam wszystkich serdecznie!! Nazywam się Wojtek, mam 26 lat i jestem ze Strzegomia. Mniej więcej od wakacji utonąłem w temacie browarnictwa domowego.Pochłonęło mnie to całkowicie i w końcu zdecydowałem się na pierwszy krok. Powoli kompletuję sprzęt i przymierzam się do pierwszej warki, a jako, że mam pod nosem słodownię to aż żal nie spróbować sił w zacieraniu. Trzymajcie kciuki! Pozdrawiam! Ps. Do zobaczenia w "Piaskownicy Piwowarskiej" Quote Share this post Link to post Share on other sites
GBLS 1 Posted November 5, 2012 Witam kolegę i powodzenia życzę Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dario63 4 1 Items Posted November 5, 2012 Witaj ! Samych udanych warek życzę Quote Share this post Link to post Share on other sites
ciafu1 2 1 Items Posted November 5, 2012 Hej, miłej lektury życzę! Pozazdrościć sąsiedztwa słodowni Quote Share this post Link to post Share on other sites
bastisz 1 Posted November 5, 2012 Powodzenia, masz komfort słody pod nosem zazdroszczę . Quote Share this post Link to post Share on other sites
marek_80 1 1 Items Posted November 5, 2012 Witaj. Szczęściarz z Ciebie. Też chcę w Opolu słodownię ! Udanych warek. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Swiaderny 77 1 Items Posted November 6, 2012 Cześć! Czytanie wciąga? Jak tylko uwarzysz pierwszą warkę, to zaczniesz odliczać dni do następnego 'stania przy garze' Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gąska 33 1 Items Posted November 7, 2012 Cześć! Czytanie wciąga? Ho! Ho! i to jak... Każdą wolną chwilę spędzam na lekturze Może nawet delikatnie przesadzam, ale co zrobić kiedy temat tak zajmujący... Quote Share this post Link to post Share on other sites