Skocz do zawartości
Pierre Celis

[Piwny Garaż] 11 zapachów w piwie

Rekomendowane odpowiedzi

Świetne opracowanie! Proponuję, żeby trafiło do artykułów na Wiki.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

pamiętam jak kiedyś piłem tylko "Heńka" albo Lecha właśnie przez ten "aromat" ,mimo to że wiem już od jakiegoś (niedługiego) czasu od czego on był to był przyjemny :) ale od dłuższego czasu chyba go nie ma,zresztą daaaawno już nie piłem

 

oczywiście brawa za łopatologiczne wytłumaczenie

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Rewelka artykuł :)

Jasno, zwięźle i na temat :)

Dzięki wielkie.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

..no i ten humor.. Bravo.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

wpis mistrzostwo świata. czekam na "jedno i drugie, na bogato."

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

w metryczce Portera bałtyckiego znalazłem informację o aromacie suszonych grzybów w moim piwie :) Gdzie to można podpiąć? ;)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×