Honzikovy Pivovar 0 Posted October 30, 2012 Witam wszystkich bardzo serdecznie, Wypadaloby na poczatek sie przywitac i napisac kilka slow o sobie, a wiec do dziela. Jestem Honzo i od kilku lat zyje w Irlandii. Robieniem piwa zajmuje sie od jakiegos czasu. Zaczynalem od brewkitow, ktore po jakims czasie zaczalem je "ulepszac" chmielac, potem byly ekstrakty, az doszedlem do zacierania w ktorym dopiero raczkuje. Obecnie jestem w trakcie tworzenia pierwszego wlasnego slodu jeczmiennego (pojawily sie pierwsze kielki ) i nie moge sie doczekac co z tego wyjdzie. W poszukiwaniu informacji na ten temat trafilem na to forum i postanowilem dolaczyc do zacnego grona. Pozdrawiam! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dario63 4 1 Items Posted October 30, 2012 Witaj ! Samych udanych warek życzę Co do słodowania to poczytaj jeszcze,bo ja słoduje ale nie dopuszczam do kiełków. Quote Share this post Link to post Share on other sites
elroy 730 1 Items Posted October 30, 2012 Witaj na forum i piwowarskich sukcesów życzę ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Honzikovy Pivovar 0 Posted October 30, 2012 Wyrazilem sie malo precyzyjnie. Pojawily sie pierwsze korzonki. zaczne suszyc za 20h Quote Share this post Link to post Share on other sites
GBLS 1 Posted October 30, 2012 Witam i powodzenia w warzeniu życzę Quote Share this post Link to post Share on other sites
lkulos 29 1 Items Posted October 30, 2012 witam na forum samych smakowych warek życzę Quote Share this post Link to post Share on other sites
Swiaderny 77 1 Items Posted October 30, 2012 Cześć! Słodowanie - fajna sprawa! Powodzenia w piwowarskich bojach Quote Share this post Link to post Share on other sites