Lusterko87 73 1 Items Posted October 29, 2012 (edited) Witam Mam do sprzedania Pojemniki na słód lub mały fermentator po masie na ciasto drożdżowe. Pojemność około 23 litrów. Pojemniki są kompletne - z pokrywą. Pojemniki są tylko przepłukane - nie są umyte ( nie myłem bo zimno) Mam 30 sztuk. Ale mogę mieć Więcej napisz ile potrzebujesz a zobaczę ile da się jeszcze załatwić. Część wiaderek ma dosyć porysowane dno - około 12 - 15 sztuk. Cena : 5 zł za dobry(nie porysowany) 3 zł za porysowany. Pojemniki są tylko opłukane. niektóre wymagają użycia krecika albo W5 Na życzenie mogę ewentualnie wysłać. Sposób dostawy: Odbiór osobisty(Podkarpacie,pow Lubaczowski) / kurier Koszt dostawy: osobisty albo kurier GLS 19 zł Stan: używany Oceń stan: 4 Edited March 20, 2013 by Lusterko87 2 olgierd and crocco reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
olgierd 17 Posted December 20, 2012 Potwierdzam Panowie, pojemniki bardzo dobrej jakości, zakupiłem dzisiaj 5 szt. i jestem bardzo zadowolony Wiem, że jeszcze parę sztuk zostało więc jakby był ktoś zainteresowany to mogę w 100 % polecić - warto Dzięki wielkie Sylwek Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lusterko87 73 1 Items Posted March 17, 2013 Mam kolejne sztuki tych wiaderek. Szczegóły w opisie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
KosciaK 146 1 Items Posted March 17, 2013 A ewentualny odbiór osobisty gdzie? Quote Share this post Link to post Share on other sites
crocco 77 Posted March 18, 2013 (edited) Ja wziąłem 6 sztuk.Były ciasno wciśnięte jedno w drugie.Nie sprawdziłem na miejscu i okazało się ,że trzy były pęknięte.Z trzech dobrych 1 szt była zmasakrowana nożem albo jakąś inną skrobaczką. Tanie kosztuje więcej. Edited March 18, 2013 by crocco Quote Share this post Link to post Share on other sites
pero 16 1 Items Posted March 18, 2013 A nie lepiej podejść do pierwszej lepszej piekarni i zapytać o takie wiaderka? Szwagier ma piekarnie i mówił, że te wiaderka są wyrzucane więc pewnie w innych piekarniach jest podobnie Wiaderka po marmoladzie, serze itp. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lusterko87 73 1 Items Posted March 20, 2013 Zostało mi jeszcze 15 wiaderek - generalnie te co zostały nadają sie do przechowywania sprzętu lub do słodu. Quote Share this post Link to post Share on other sites