lkulos 29 1 Items Posted October 27, 2012 jak w temacie najlepiej czyste i płatne w naturze czyli w piwie wszystko do obgadania na PRIV Sposób dostawy: Odbiór osobisty Koszt dostawy: 0 Stan: nowy Quote Share this post Link to post Share on other sites
wena 170 Posted October 28, 2012 jak w temacie najlepiej czyste i płatne w naturze czyli w piwie wszystko do obgadania na PRIV Sposób dostawy: Odbiór osobisty Koszt dostawy: 0 Stan: nowy Idź do skupu butelek i za 35gr szt kupisz bez problemu. No, ale mycie Cię nie ominie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
misiuzeb 17 1 Items Posted October 28, 2012 za 15 zł masz skrzynke i butelki w każdym prawie sklepie , hurtowni, barze Quote Share this post Link to post Share on other sites
lkulos 29 1 Items Posted October 28, 2012 za 15 zł masz skrzynke i butelki w każdym prawie sklepie , hurtowni, barze no tak nie do końca powiem szczerze żeby dostać "zwykłą skrzynkę" na piwo to schodziłem się i to ostro. Tak powstał wpis na moim blogu : (kliknij) Quote Share this post Link to post Share on other sites
wena 170 Posted October 28, 2012 Butelki to jak pisałem w skupie butelek miałem zawsze bez problemu. SKRZYNKI o czym było wielokrotnie na forum bez problemu kupisz w Auchan. Bierzesz puste idziesz do kasy płacisz 8 zł i już!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
lkulos 29 1 Items Posted October 28, 2012 OT w realu są po 6 zł (tak na marginesie)+ trzeba coś kupić np gumy miętowe lub zapałki Quote Share this post Link to post Share on other sites
JacekKocurek 177 1 Items Posted October 28, 2012 Mam tego dość sporo. Chcesz to napisz na priv Quote Share this post Link to post Share on other sites