arusb 0 1 Items Posted October 26, 2012 Taka ciekawostka http://facet.interia.pl/kuchnia/news-udany-eksperyment-piwo-do-smarowania-pieczywa,nId,644394 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gawon 147 Posted October 26, 2012 czy to smarowidło jest z alkoholem ? że by po ni było że po kanapce prawko mi zabiorą Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maryush 35 Posted October 26, 2012 Przecież piwo to płynny chleb Smarowanie chleba piwem to jak masło maślane Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaciejAdamski 3 Posted January 1, 2015 "Znakomicie pasuje do przystawek i serów, wspaniale smakuje razem z tostem. To jest przyszłość" No raczej nie wróżę! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MichalW 54 Posted January 1, 2015 Albo piwne galaretki : http://byo.com/stories/issue/item/3202-making-homebrew-jelly Quote Share this post Link to post Share on other sites
girgi 4 Posted January 2, 2015 Ja tam robiłem na studiach alkoholowe galaretki (piwo, wino) - w końcu jestem chemikiem W akademiku robiły furorę Quote Share this post Link to post Share on other sites