Qba Ha 0 Posted October 25, 2012 Cześć, Nazywam się Kuba jestem z Gdyni, razem z kolegą postanowiliśmy warzyć własne piwo. Za nami pierwsze 2 warki (1 z brew kita a drugie uwarzyliśmy z zestawu surowców). Póki co oba sobie stoją u kolegi i dojrzewają. Nie mogę doczekać się rezultatu. Mam nadzieję, że na tym forum znajdę pomocne informacje i porady bardziej zaawansowanych piwowarów. Pozdrawiam, Qbah Quote Share this post Link to post Share on other sites
WiHuRa 583 1 Items Posted October 25, 2012 Witaj, Powodzenia i cierpliwości życzę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GBLS 1 Posted October 25, 2012 Witaj i samych udanych warek Quote Share this post Link to post Share on other sites
bajo33 7 1 Items Posted October 25, 2012 Cześć, powodzonka w warzeniu i życzę smacznych piwek Quote Share this post Link to post Share on other sites
bastisz 1 Posted October 25, 2012 Cześć, lepiej trafić nie mogłeś, powodzenia. Quote Share this post Link to post Share on other sites
korko_czong 10 1 Items Posted October 25, 2012 Witam i życzę powodzenia! :beer: W listopadzie być może w Gdańsku odbędzie się pokaz warzenia, polecam śledzić wątek Imprezy&Spotkania. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krzyko 3 Posted October 25, 2012 Dobrze powitać kogoś z Wybrzeża Pozdrawiam i życzę powodzenia. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pogonowiak 2 Posted October 25, 2012 Witaj!!! Powodzenia i udanych warek!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
elroy 730 1 Items Posted October 25, 2012 Witaj na forum Quote Share this post Link to post Share on other sites
lkulos 29 1 Items Posted October 25, 2012 witaj obiecuje że piwo uczy cierpliwości ..... właśnie piję swoją 1 miesięczną IPE z brewkita i naprawdę polecam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dario63 4 1 Items Posted October 26, 2012 Witaj ! Samych udanych warek życzę Quote Share this post Link to post Share on other sites