jarok3 1 1 Items Posted October 25, 2012 Witam wszystkich. Mam na imię Jarek i mieszkam w Świeciu.Popełniłem do tej pory dwie warki z brewkitów i czekam na surowce do pierwszego zacierania.Czytam to i inne fora o produkcji piwa , więc może coś z tego będzie:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krzyko 3 Posted October 25, 2012 Witaj! Jeśli nie zabraknie Ci determinacji to na pewno "coś z tego będzie" Pwodzenia! Quote Share this post Link to post Share on other sites
bastisz 1 Posted October 25, 2012 Cześć, na pewno coś z tego będzie to wciąga Quote Share this post Link to post Share on other sites
GBLS 1 Posted October 25, 2012 Witaj i powodzenia w warzeniu Quote Share this post Link to post Share on other sites
bajo33 7 1 Items Posted October 25, 2012 Jest trochę informacji do przyswojenia przed zacieraniem. Lepiej dokładnie wszystko poczytać i nie popełniać błędów poprzedników. Ja dużo nauczyłem się z działu "wiki" na tej stronie gdzie odsyłam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fidel 151 1 Items Posted October 25, 2012 Witam Ziomka! 19 lat mieszkałem w Świeciu i tam jestem rodzony Powodzenia w warzeniu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pogonowiak 2 Posted October 25, 2012 Witaj!!! Powodzenia w zacieraniu i udanych warek!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
lkulos 29 1 Items Posted October 25, 2012 witaj na piwnym okręcie .... dużo czytaj i potem pytaj i będzie fajnie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dario63 4 1 Items Posted October 26, 2012 Witaj ! Samych udanych warek życzę Quote Share this post Link to post Share on other sites