Skocz do zawartości
BeerGrill

Czy piwo może się zakazić ludzkim wirusem?

Rekomendowane odpowiedzi

Czuję że to pytanie typu "czy mogę się zarazić wirusem z komputera", ale niech stracę.

Jestem teraz trochę przeziębiony (może nawet więcej niż trochę) i chciałbym na dniach coś uwarzyć. Tylko czy to nie zwiększa szans na zakażenie piwa, czy lepiej najpierw ozdrowieć i dopiero się zabrać za piwo, czy to kompletnie nie ma znaczenia?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Tak od razu to nie poznasz... dopiero po paru dniach piwo może zacząć kichać, dostanie gorączki, temperatura wzrośnie o parę stopni, pojawi się dziwna wysypka na powierzchni i będzie klops ;)

 

A tak na poważnie: niczym się, brachu nie przejmuj. Jeśli masz siły i Ty się od tego nie pochorujesz, to warz śmiało :okey: Nic tak nie poprawia nastroju jak hobby! Zdrowia udanego warzenia życzę!

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Czyli wychodzi na to, że jak coś, to może być piwo tylko lepsze. Dzięki za życzenia, a do warzenia to znajdę siły choćbym miał je na leżąco robić.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

...a żebyście wiedzieli, że piwo jest lepsze od danonków! Od czasu, kiedy zacząłem pić piwo (domowe, innego wcześniej nie kosztowałem), żadna infekcja mnie nie złapała, żaden tlenowiec ani inna cholera :smilies: Idealne na jesienne przesilenie, pozostałoroczne zresztą też...

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×