Gawon 147 Posted October 18, 2012 Witam ,widział ktoś coś takiego wchodzę ostatni do sklepu patrzę a przy kasie jak by piwo,czytam i o dziwo piwo ale dla psów specjalne,nie ma co się dziwić bo w zoologicznym to było,ale czego to ludzie nie wymyślą Share this post Link to post Share on other sites
Krzyko 3 Posted October 18, 2012 Tak, widziałem... Cóż, na rynku pojawiają się i utrzymują rzeczy, które ludzie będą kupować. Zobaczymy. Swoją drogą ciekawe, jak się pupilkom po tym odbija Share this post Link to post Share on other sites
Stasiek 112 1 Items Posted October 18, 2012 Tak mi się wydawało że już kiedyś widziałem taki temat. I rzeczywiście znalazłem: http://www.piwo.org/.../page__hl__psów Coś takiego widziałeś? 1 Jejski reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Ray 74 Posted October 18, 2012 Ponoć ma smak wywaru mięsnego Share this post Link to post Share on other sites
Gawon 147 Posted October 18, 2012 coś podobnego,nawet gdzieś w telefonie zdjęcie mam,mięsne piwo bleee,ale nawet coś alkoholu ma Share this post Link to post Share on other sites
Zwiazkowiec 28 Posted October 19, 2012 Muszę przed moim ukrywać te rewelacje. Jak na razie zadawala się resztkami z butelek normalnego piwa. Swoją drogą na to wygląda, że preferuje ciemne i mocne piwa a stopień goryczki jest mu obojętny Pozdr Share this post Link to post Share on other sites
Gawon 147 Posted October 19, 2012 kiedyś jak miałem psa to wszystko dla piwa by zrobił,kiedyś zostawiłem całą butelkę i wypił całość jak nikogo nie było,strasznie łapy mu się plątały jak za piłką latał i nosem po ziemi rył Share this post Link to post Share on other sites
tysiak 0 Posted December 6, 2012 Ostatnio byłem w Kakadu robiłem jakieś zakupy dla mojego zwierzyńca a Pan przy kasie zaproponował żebym kupił dla swojego psa piwo, nieźle się zdziwiłem, że takie coś istnieje Share this post Link to post Share on other sites