Skocz do zawartości

Drożdże dla stouta w Lublinie


pmlody

Rekomendowane odpowiedzi

Gęstwa troszkę później startuje, jak po 48h nie będzie oznak fermentacji to masz czym się martwić nie teraz. Dlatego też dla gęstwy robi się startery żeby odrazy była w gotowości!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

.........wpadnę w sobotę :P

 

A ja w piątek :D

Niestety w sobotę pracuję, więc nie będzie okazji się spotkać - pewnie dopiero na zlocie dwudziestego.

Edytowane przez gregroc
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.