ppp888 0 Posted October 9, 2012 Witam wszystkich piwowarów. Zaczynam właśnie swoją, mam nadzieję, długą i owocną przygodę z domowym piwowarstwem. Plan jest taki by zacząć, na razie, od ekstraktów, a jak już zdobędę więdzę i jakieś doświadczenie to spróbuję z warzeniem ze słodów. Pozdrowionka dla wszystkich - nie tylko tych z Krakowa i okolic Quote Share this post Link to post Share on other sites
gąsior 4 1 Items Posted October 9, 2012 Witaj i powodzenia w warzeniu ! Plan jest taki by zacząć, na razie, od ekstraktów, a jak już zdobędę więdzę i jakieś doświadczenie to spróbuję z warzeniem ze słodów. Co do tego planu to mam taką radę: nie kupuj za dużo ekstraktów na początek, bo po 1-2 możesz czuć nieodpartą pokusę zacierania Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krzyko 3 Posted October 9, 2012 Witam Cię znad morza! Baw się dobrze i powodzenia Quote Share this post Link to post Share on other sites
bastisz 1 Posted October 9, 2012 Witaj,kolego z grodu Kraka i powodzenia szybko przejdziesz na słody zapewniam Quote Share this post Link to post Share on other sites
lkulos 29 1 Items Posted October 9, 2012 witaj na piwnym pokładzie Quote Share this post Link to post Share on other sites
GBLS 1 Posted October 9, 2012 (edited) Witaj i powodzenia Edited October 9, 2012 by GBLS Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jarzyn_waleczny 79 1 Items Posted October 9, 2012 Witaj, Gąsior dobrze mówi ja już po drugiej konserwie zacząłem kompletować sprzęt do warzenia. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dario63 4 1 Items Posted October 9, 2012 Witaj ! Samych udanych warek życzę Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pogonowiak 2 Posted October 10, 2012 Witaj ppp888!!! Szybkiego zdobywania wiedzyi doświadczenia, oraz udanego zacierania!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pieron 151 1 Items Posted October 10, 2012 Jak Bastisz pisze to ja dodam- zaczynaj od słodów a nie bawisz się Pozdrawiam i powodzenia życzę Quote Share this post Link to post Share on other sites
ppp888 0 Posted October 16, 2012 Dzięki wszystkim za powitanie. W takim razie zaczynam kompletować sprzęt do zacierania. Quote Share this post Link to post Share on other sites