VeryBerry 13 1 Items Posted October 8, 2012 Witam wszystkich. Jak w temacie. Kupię/przyjmę butelki po "małym mocnym" (lub innym oczywiście) typu "bączek", i/lub butelki po Grolsh (lub inne z pantentem) Propozycje proszę wysyłać na PW:) z góry dzięki Quote Share this post Link to post Share on other sites
amap 135 1 Items Posted October 8, 2012 giełda sie kłania..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
VeryBerry 13 1 Items Posted October 9, 2012 Znalazłem giełdę jak już napisałem ten temat i nie chciałem dublować. Ale, ok - wpisuję ogłoszenie jeszcze do giełdy Quote Share this post Link to post Share on other sites
quhcik 25 Posted July 5, 2014 Na Tablicy ktoś ze Stęszewa chce sprzedać butelki z patentem po Gosche nr.92227969 kupiłbym ale zielone Quote Share this post Link to post Share on other sites
gonzo5 8 1 Items Posted July 6, 2014 (edited) Mogę odsprzedać 40 - 50 butelek od Fishera poj. 650ml, cena 1,2 zeta /szt. Edited July 6, 2014 by gonzo5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Manio2 0 Posted July 18, 2014 Ja kupuję butelki z zamknięciem patentowym w Niemczech.Koszt butelek 20szt+transporter około 5euro Quote Share this post Link to post Share on other sites
sesar 0 Posted July 18, 2014 Ja kupuję butelki z zamknięciem patentowym w Niemczech.Koszt butelek 20szt+transporter około 5euro daj namiary Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fenris 14 Posted July 18, 2014 Ja kupuję butelki z zamknięciem patentowym w Niemczech.Koszt butelek 20szt+transporter około 5euro wysyłkowo? czy osobiście bo brzmi to bardzo fajnie, rozwiń proszę temat może być na priv Quote Share this post Link to post Share on other sites
Manio2 0 Posted July 18, 2014 Szczegóły proszę bardzo.Niemcy mają prawie wszystkie butelki zwrotne,butelki pet czy puszki.Przy sklepach są punkty skupu zwrotnych opakowań.Tam można odkupić butelki zwrotne.Tak w każdym razie robi mój brat który mieszka w Cedyni chyba ma 3km do granicy w Osinowie Dolnym.Piwo to Altenburger w butelkach patentowych.W sklepie tylko pełne butelki. Quote Share this post Link to post Share on other sites
quhcik 25 Posted July 20, 2014 (edited) Ale w Cedyni? Gdzie daliśmy im łupnia? Teraz kupujesz butelki? Edited July 21, 2014 by quhcik Quote Share this post Link to post Share on other sites
quhcik 25 Posted September 24, 2014 Na tablicy z Mikołowa gościu sprzedaje butelki patentowe po Czeskim piwie ze skrzynką za 39 zł. Quote Share this post Link to post Share on other sites
quhcik 25 Posted September 25, 2014 Butelki patentowe do piwowarstwa domowego Mikołów, Centrum Dodane o 12:20, 21 Września 2014, id ogłoszenia: 105576393 tablica pl Quote Share this post Link to post Share on other sites
quhcik 25 Posted September 30, 2014 Kupiłem od gościa 4-y skrzynki za 100 zł. Quote Share this post Link to post Share on other sites