Kacper Kołodyński 0 Posted October 3, 2012 Witam drogich piwoszy , z gory przepraszam jezeli post nie pasuje do tego tematu aczkolwiek wydawal mi sie najbardziej sluszny. Bylem kiedys we lwowie i znalazlem tam piwo o nazwie "Bile" na polski jest to Czernihowskie Białe. Szukalem w Polsce i nie znalazlem nigdzie .. az do czasu gdy pojechalem do krakowa (jestem z Lublina) i kupilem je w ukraińskiej restauracji . Czy macie moze pojecie gdzie je moge kupic w poblizu Lublina ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mrblaha 31 1 Items Posted October 3, 2012 W realu są. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kacper Kołodyński 0 Posted October 3, 2012 W realu są. żartujesz prawda? xD ... a po ile ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Celdur 13 1 Items Posted October 4, 2012 Nie będzie to coś w stylu Obołoń Biłe? Jeżeli tak to w większości hipermarketów to dostaniesz. Cena ok. 4,99zł. Quote Share this post Link to post Share on other sites
olo333 160 1 Items Posted October 4, 2012 Słabo szukałeś - Alma. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kacper Kołodyński 0 Posted October 4, 2012 Słabo szukałeś - Alma. dzwonilem do reala , nie mają , bylem almie nie mają , podobno tez w piotrze i pawle mialo byc - nie mają ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mrblaha 31 1 Items Posted October 4, 2012 W Lublinie nie ma Piotra i Pawła:) Biłe kupowałem nie dalej jak 3 tygodnie temu w Realu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepo 26 1 Items Posted October 4, 2012 (edited) Ja bym najpierw zajrzał do sklepu piwnego na Czechowie, nad aldikiem... bodajże... ul. Kaprysowa albo: Lublin, Tumidajskiego 2, Delikatesy Alkoholowe Edited October 4, 2012 by pepo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kacper Kołodyński 0 Posted October 4, 2012 (edited) Ja bym najpierw zajrzał do sklepu piwnego na Czechowie, nad aldikiem... bodajże... ul. Kaprysowa albo: Lublin, Tumidajskiego 2, Delikatesy Alkoholowe czechow moge sprawdzic a tumidajskiego bylem nie ma a co do tego piotra i pawla o ktorym mowi blaha to wiem ze nie ma ale bylem w gdansku i nie ma Edited October 4, 2012 by Kacper Kołodyński Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lusterko87 73 1 Items Posted October 4, 2012 Na stronie browar.biz są opisy sklepów z piwami w każdym mieście :] Quote Share this post Link to post Share on other sites
mietekii 7 Posted October 5, 2012 Może fachowcem w produkcji piwa nie jestem, ale we współpracy z sieciami na pewno. To, że w jakimś Realu są nie znaczy, że są wszędzie. Wszystko zależy od kierowika działu i detrminacji Przedstawiciela handlowego. Jeżeli jest w bazie centralnej Kierownik może zamówić a nie musi. Musicie podawać konkretne adresy i najlepiej półkę bo jakieś wymyślne piwo (w dodatku z cyrylicą na etykiecie) może trafić między gorzałę i inne breezery. To samo dotyczy Almy, P&P i innych marketów. 1 koogoot reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
anteks 733 1 Items Posted October 5, 2012 Może jeszcze współrzędne GPS? Quote Share this post Link to post Share on other sites