Lusterko87 73 1 Items Posted September 30, 2012 Co do tefałenu.. pamietacie dzień dobrytvn z piwem domowym ? Nawet nie wiecie jaki knif zrobili...http://www.youtube.com/watch?v=mSQlvql6Uu8 i fragment - 1;20 wszystko zrobione aby odciągnąc uwagę od tego co mówi ten gośc i te spadajace w holiłodzkim stylu butelki Może troche szukanie drugiego dna..ale to tylko tefałen Dori Wydzielono z tematu http://www.piwo.org/topic/208-media-a-piwowarstwo-domowe/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
elroy 731 1 Items Posted September 30, 2012 Dzięki za wytłumaczenie. Nie wiedziałem o co chodziło z tymi butelkami, a teraz wszystko jasne... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lusterko87 73 1 Items Posted September 30, 2012 (edited) Wiem że doszukuję sie drugiego dna, ale mnie to wygladało na troche odwrócenie uwagi ;] Elroy może przenieś moje posty do hyde parku Edited September 30, 2012 by Lusterko87 Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacer 300 1 Items Posted September 30, 2012 Program na żywo, kamerzysta przenika umysł prowadzącego, wie co będzie chciał powiedzieć i w odpowiednim momencie stracą butelki. Genialne. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lkulos 29 1 Items Posted September 30, 2012 bosze ta stacja nawet w temacie piwa manipuluje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lusterko87 73 1 Items Posted September 30, 2012 A raczej głos z reżyserki "rychu natychmiast wal w butelki" To są tylko moje domniemania - proszę nie brać tego na poważnie Quote Share this post Link to post Share on other sites
dori 304 1 Items Posted September 30, 2012 Coraz bardziej merytorycznie robi się na forum Elroy może przenieś moje posty do hyde parku Dlaczego od razu nie napisałeś w Hyde Parku? Może więcej szacunku dla czyjejś pracy... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lusterko87 73 1 Items Posted September 30, 2012 Coraz bardziej merytorycznie robi się na forum Elroy może przenieś moje posty do hyde parku Dlaczego od razu nie napisałeś w Hyde Parku? Może więcej szacunku dla czyjejś pracy... Przepraszam. Quote Share this post Link to post Share on other sites