lkulos 29 1 Items Posted September 26, 2012 najlepiej czyste ale nie koniecznie przyjmę w ramach zapomogi nowego piwowara lub do dogadania się . Sposób dostawy: Odbiór osobisty Koszt dostawy: 0 Stan: używany Quote Share this post Link to post Share on other sites
WiHuRa 583 1 Items Posted September 27, 2012 Lusterko87 miał (Katowice), odezwij się do niego na PW. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dziadek 23 1 Items Posted September 27, 2012 Bardzo chętnie odstąpie ok 60 szt.Reszta na PW. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lusterko87 73 1 Items Posted September 27, 2012 Lusterko87 miał (Katowice), odezwij się do niego na PW. Ja już kolegę raz wsparłem Quote Share this post Link to post Share on other sites
lkulos 29 1 Items Posted September 27, 2012 Lusterko87- Kolega mnie już wspomógł nie tylko butelkami ale i radą również niestety nie mogłem przewidzieć że za browarnictwo weźmie się moja żona i jak " lekko " podliczaliśmy potrzebne będzie jeszcze ok 100-150 butelek. Quote Share this post Link to post Share on other sites
leszcz007 242 1 Items Posted September 28, 2012 Lusterko87- Kolega mnie już wspomógł nie tylko butelkami ale i radą również niestety nie mogłem przewidzieć że za browarnictwo weźmie się moja żona i jak " lekko " podliczaliśmy potrzebne będzie jeszcze ok 100-150 butelek. masz szczęście kolego żeby moja tak się do tego zapaliła Quote Share this post Link to post Share on other sites
anteks 729 1 Items Posted September 28, 2012 Lusterko87- Kolega mnie już wspomógł nie tylko butelkami ale i radą również niestety nie mogłem przewidzieć że za browarnictwo weźmie się moja żona i jak " lekko " podliczaliśmy potrzebne będzie jeszcze ok 100-150 butelek. Czas pomyśleć o kegach Quote Share this post Link to post Share on other sites
lkulos 29 1 Items Posted September 28, 2012 Czas pomyśleć o kegach może i warto ale na razie nie zgłębiałem tematu jak do tego się zabrać. Na razie jestem w PIWNYM przedszkolu i pracuje z brewkitami po zrobieniu 4 brew kitow biorę się za zacieranie tylko trzeba dokupić -Gar 30l -wąż filtracyjny -chłodnicę zrobić/ kupić ALE jak to się mówi ->spokojnie bez szaleństw. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pavulonek 14 1 Items Posted September 28, 2012 Nie kupuj gara 30l! Kup zaraz 50l. Chyba że jako wymiennik. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lkulos 29 1 Items Posted September 28, 2012 (edited) Nie kupuj gara 30l! Kup zaraz 50l. Chyba że jako wymiennik. ta tylko ja mały browarek jestem max 20-23 litrów na 1 warkę stawiam sądzę że 30starczy, chociaż w dużym mało ugotujesz ale małym dużo już niekoniecznie. ps witam Kolegę z Mysłowic Edited September 28, 2012 by lkulos Quote Share this post Link to post Share on other sites