lkulos 29 1 Browary Zgłoś Napisano 26 Wrzesień 2012 najlepiej czyste ale nie koniecznie przyjmę w ramach zapomogi nowego piwowara lub do dogadania się . Sposób dostawy: Odbiór osobisty Koszt dostawy: 0 Stan: używany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WiHuRa 511 1 Browary Zgłoś Napisano 27 Wrzesień 2012 Lusterko87 miał (Katowice), odezwij się do niego na PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 23 1 Browary Zgłoś Napisano 27 Wrzesień 2012 Bardzo chętnie odstąpie ok 60 szt.Reszta na PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lusterko87 73 1 Browary Zgłoś Napisano 27 Wrzesień 2012 Lusterko87 miał (Katowice), odezwij się do niego na PW. Ja już kolegę raz wsparłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkulos 29 1 Browary Zgłoś Napisano 27 Wrzesień 2012 Lusterko87- Kolega mnie już wspomógł nie tylko butelkami ale i radą również niestety nie mogłem przewidzieć że za browarnictwo weźmie się moja żona i jak " lekko " podliczaliśmy potrzebne będzie jeszcze ok 100-150 butelek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszcz007 242 1 Browary Zgłoś Napisano 28 Wrzesień 2012 Lusterko87- Kolega mnie już wspomógł nie tylko butelkami ale i radą również niestety nie mogłem przewidzieć że za browarnictwo weźmie się moja żona i jak " lekko " podliczaliśmy potrzebne będzie jeszcze ok 100-150 butelek. masz szczęście kolego żeby moja tak się do tego zapaliła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anteks 536 1 Browary Zgłoś Napisano 28 Wrzesień 2012 Lusterko87- Kolega mnie już wspomógł nie tylko butelkami ale i radą również niestety nie mogłem przewidzieć że za browarnictwo weźmie się moja żona i jak " lekko " podliczaliśmy potrzebne będzie jeszcze ok 100-150 butelek. Czas pomyśleć o kegach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkulos 29 1 Browary Zgłoś Napisano 28 Wrzesień 2012 Czas pomyśleć o kegach może i warto ale na razie nie zgłębiałem tematu jak do tego się zabrać. Na razie jestem w PIWNYM przedszkolu i pracuje z brewkitami po zrobieniu 4 brew kitow biorę się za zacieranie tylko trzeba dokupić -Gar 30l -wąż filtracyjny -chłodnicę zrobić/ kupić ALE jak to się mówi ->spokojnie bez szaleństw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pavulonek 14 1 Browary Zgłoś Napisano 28 Wrzesień 2012 Nie kupuj gara 30l! Kup zaraz 50l. Chyba że jako wymiennik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkulos 29 1 Browary Zgłoś Napisano 28 Wrzesień 2012 (edytowane) Nie kupuj gara 30l! Kup zaraz 50l. Chyba że jako wymiennik. ta tylko ja mały browarek jestem max 20-23 litrów na 1 warkę stawiam sądzę że 30starczy, chociaż w dużym mało ugotujesz ale małym dużo już niekoniecznie. ps witam Kolegę z Mysłowic Edytowane 28 Wrzesień 2012 przez lkulos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach