Zomol 0 Posted September 21, 2012 Tak jak w temacie kupię 2 skrzynki z odbiorem w Krakowie Quote Share this post Link to post Share on other sites
shayboos 22 Posted September 21, 2012 Idź do pierwszego lepszego "monopolowego" i poproś - powinni Ci zapodać 7 albo 8 zł za krzynke Quote Share this post Link to post Share on other sites
AndrzejKu 13 1 Items Posted September 21, 2012 (edited) Przyjedź do mnie do sklepu na oś. Teatralne. Cena za skrzynkę 8 pln Wysyłane z mojego HTC One S za pomocą Tapatalk 2 Edited September 21, 2012 by AndrzejKu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tadzik 51 1 Items Posted September 21, 2012 W realu są po 6zł. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MINIAK 11 Posted September 21, 2012 W realu są po 6zł. Tylko należy pamiętać, że coś poza skrzynkami trzeba jeszcze kupić, bo samych opakowań zwrotnych system nie przepuści Kupowałem w Realu i z piwem, i z Orbitkami Quote Share this post Link to post Share on other sites
lkulos 29 1 Items Posted September 21, 2012 to moje przemyślenia i rada czyli Żabka http://domowybrowarmole.blogspot.com/2012/09/logistyka-piwa-czyli-atwiej-kupic.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
VeryBerry 13 1 Items Posted September 21, 2012 ja wczoraj kupiłem w lewiatanie 8zł sztuka. Jeśli nie masz butelek to mogłem kupić również za 15zł razem z pustymi i myślę że u Ciebie w którymś spożywczym by na to poszli:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tadzik 51 1 Items Posted September 21, 2012 Tylko należy pamiętać, że coś poza skrzynkami trzeba jeszcze kupić, bo samych opakowań zwrotnych system nie przepuści Kupowałem w Realu i z piwem, i z Orbitkami Nie miałem nigdy problemu wynieść pustej skrzynki. Tak na normalnej kasie jak i na samoobsługowej kasjerka musi tylko wpisać 4-cyfrowy kod. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pershi 14 1 Items Posted September 21, 2012 Nie miałem nigdy problemu wynieść pustej skrzynki. Czy to legalne? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fidel 151 1 Items Posted September 22, 2012 W kauflandach po 8 pln bez zawartości. Quote Share this post Link to post Share on other sites