Jump to content
pershi

Pszeniczne zacierane jednotemperaturowo?

Recommended Posts

Czy można uwarzyć piwo pszeniczne, zacierając jednotemperaturowo?

 

Przyznaje że miło mi się robi piwo wsypując śrutę to podgrzanej wody i zapominam na 90 min o brzeczce. Chciałbym tak samo zrobić pszeniczne.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak z ciekawości, czy to jest to samo co kwas ferulikowy:

http://mazidla.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=244&Itemid=10

jeżeli tak, czy dodatek tego mógłby zastąpić przerwę ferulikową?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...