Skocz do zawartości
pershi

Pszeniczne zacierane jednotemperaturowo?

Rekomendowane odpowiedzi

Czy można uwarzyć piwo pszeniczne, zacierając jednotemperaturowo?

 

Przyznaje że miło mi się robi piwo wsypując śrutę to podgrzanej wody i zapominam na 90 min o brzeczce. Chciałbym tak samo zrobić pszeniczne.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Tak z ciekawości, czy to jest to samo co kwas ferulikowy:

http://mazidla.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=244&Itemid=10

jeżeli tak, czy dodatek tego mógłby zastąpić przerwę ferulikową?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×