Jump to content
Sign in to follow this  
sp5

Drożdze mrozić, robić skosy czy gęstwa

Recommended Posts

Ją używam skosy i gęstwy. Piwo że startera jest troszkę gorsze zapewne przez to że nie mogę dać odpowiedniej ilości drożdży, ale staram warzyć bardzo słabe piwa na początek a później jadę na gestwie.

 

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Witam

 

chciałbym poznać Wasze opinie o każdej z tych metod, co kto robi i jakich metod używa .

 

Pozdrawiam Piotr

Ja myję gęstwę i robię startery. Edited by scooby_brew

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja, zbieram gestwe, mam tez skosy i zamrozone drozdze... bede odchodzil od mrozenia bo pomimo dobrych efektow ostatnio rozmrozila sie zamrazarka,

bo ktos jej nie domknal i stracilem caly bank:/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...