GBLS 1 Zgłoś Napisano 4 Wrzesień 2012 (edytowane) Tak jak w temacie - serdecznie witam Was wszystkich:) Mam na imię Andrzej i pochodzę z Mławy. Jako nieopierzony piwowar mam za sobą dopiero pierwszą warkę (z brewkita). Systematycznie chcę zwiekszać swoje zaangażowanie w proces warzenia piwa, tak więc po jeszcze jednym brewkicie zamierzam przejść do ekstraktów słodowych a później do własnoręcznego zacierania. Wierzę, że z tak fachową pomocą jaką można znaleźć na tym forum, poradzę sobie bez problemu ze wszystkimi potencjalnymi problemami;) Jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie:) PS. Czy jest na forum ktoś z okolic Mławy bądź Ciechanowa? Edytowane 4 Wrzesień 2012 przez GBLS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WiHuRa 511 1 Browary Zgłoś Napisano 4 Wrzesień 2012 Witaj, Zacieranie to prawdziwa frajda i nie jako ... magia Życzę powodzenia i duuużo cierpliwości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pogonowiak 2 Zgłoś Napisano 4 Wrzesień 2012 Witam imiennika!!! Powodzenia i udanych warek życzę!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anteks 535 1 Browary Zgłoś Napisano 4 Wrzesień 2012 Witam i udanych warek życzę, Może to się przyda http://www.piwo.org/membermap/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dario63 1 1 Browary Zgłoś Napisano 5 Wrzesień 2012 Witaj ! Samych udanych warek zycze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach