Adamo 0 Zgłoś Napisano 7 Czerwiec 2012 (edytowane) Witam, Mam na imię Adam i mieszkam w Piasecznie pod Warszawą. Właśnie zaczynam swoją przygodę z piwowarstwem. Na razie uwarzyłem jednego Lagera z brew-kita a jutro rozlewam do butelek Imperial Stout również z brew-kita. Powoli myślę, żeby zacząć warzyć samemu piwo od podstaw. Jutro otwieram pierwsza butelkę lagera bo już minęły trzy tygodnie od rozlania do butelek. Zobaczymy co mi wyszło. Pozdrawiam. Edytowane 7 Czerwiec 2012 przez Adaś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Undeath 1116 1 Browary Zgłoś Napisano 7 Czerwiec 2012 Cześć, no to szacunek ja swoją pierwszą butelkę z pierwszej warki otworzyłem po 3 dniach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamo 0 Zgłoś Napisano 7 Czerwiec 2012 Ciężko jest wytrzymać te trzy tygodnie ale jakoś dałem rade a jutro akurat na pierwszy mecz euro otworze gorzej jak posmakuje i wszystkie 40 butelek pójdzie i znów będzie trzeba czekać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szwed 48 Zgłoś Napisano 7 Czerwiec 2012 Cześć. Otwieraj po butelce jak nasi strzelą gola. Jest to jakaś szansa na uratowanie zapasów. Zyczę samych udanych warek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swiaderny 74 1 Browary Zgłoś Napisano 7 Czerwiec 2012 Witamy na forum! Jak najszybciej zacierania pozostało życzyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Holbers 1 Zgłoś Napisano 7 Czerwiec 2012 Witaj. Pierwsza moja butelka to było święto i radość, czego iTobie życzę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach