Jacenty 221 Zgłoś Napisano 25 Maj 2012 (edytowane) Mam swoje ulubione podkłady muzyczne, które zawsze, bez wyjątku, włączam podczas warzenia. Przede wszystkim jest to ABBA. W nocy dla odmiany leci... Chopin, albo Edith Piaf. Warzenie zaczynam od włączenia tej muzy właśnie. Macie takie zwyczaje? Edytowane 25 Maj 2012 przez Jacenty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swiaderny 74 1 Browary Zgłoś Napisano 25 Maj 2012 W oddziale działkowym Trójka leci zawsze - może nie lista utworów jako taka, ale myślę, że w temacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sojer 82 Zgłoś Napisano 25 Maj 2012 Nic. Ja heretyk jestem. Radia nawet nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacenty 221 Zgłoś Napisano 25 Maj 2012 (edytowane) Serio? A TV? Z TV nie raz chciałem zrezygnować, ale bez radia życia sobie nie wyobrażam, zwłaszcza bez Trójki Edytowane 25 Maj 2012 przez Jacenty 1 Swiaderny dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Undeath 1116 1 Browary Zgłoś Napisano 25 Maj 2012 No to widzę, że dużo osób w trójce pokłada swój słuch. Ja jeżeli nie mam ochoty na coś mocniejszego (Schizma, Hatebreed, SIck of it all, Slayer lub Heaven shall burn) to też się zasłuchuję. Wyłączam tylko gdy pani, która "r" nie potrafi wymówić-nie da się jej słuchać poprostu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fidel 151 1 Browary Zgłoś Napisano 25 Maj 2012 @Undeath mam z tą babką to samo - to jakiś dramat jest. Nie cierpię jej po prostu. Pewnie ma "plecy" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sojer 82 Zgłoś Napisano 25 Maj 2012 No Tv mam. Psuje się i gdyby nie żona to nowego bym nie kupił. Radia słucham w samochodzie, o ile Wierka nie chce słuchać dziecięcej muzyki (a coraz częściej chce). Zasłuchuję się jak w czasach młodości radiem PIK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stasiek 110 1 Browary Zgłoś Napisano 25 Maj 2012 Ja też z reguły słucham Trójki przy warzeniu. I oczywiście piątkowej Listy Przebojów. Chociaż to już nie to co kiedyś... (Tak wiem... to ja się zestarzałem a nie lista). A jak mi się trochę przedłuży to super się też słucha "Strefy rokendrola wolnej od angola" - polecam. Piątki po północy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacer 299 1 Browary Zgłoś Napisano 26 Maj 2012 Najlepsze są warzenia przy liście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swiaderny 74 1 Browary Zgłoś Napisano 26 Maj 2012 Serio? A TV? Z TV nie raz chciałem zrezygnować, ale bez radia życia sobie nie wyobrażam, zwłaszcza bez Trójki Mnie 'zmusiły' studia do rezygnacji z TV. Nie ma telewizora - nie ma telewizji Człowiek szczęśliwszy A bez radia to jakoś tak pusto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crocco 73 Zgłoś Napisano 26 Maj 2012 Trójka! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emcede 12 1 Browary Zgłoś Napisano 26 Maj 2012 TVN24 Sent from my X10i using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcpol1 21 1 Browary Zgłoś Napisano 26 Maj 2012 ja to z racji że radia w piwnicy nie mam ale za to sięga mi tu wifi to zapodaje jakieś rockowe radyjko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciafu1 2 1 Browary Zgłoś Napisano 26 Maj 2012 Trójka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach