Jump to content
Sign in to follow this  
bubuś

Porter bałtycki na german ale

Recommended Posts

Czy ktoś robił porter bałtycki na tych drożdżach?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nigdy nie używałem tych drożdży. Chodzi mi o to , czy w dolnym zakresie fermentacji 12°C-13°C zostawią czysty lagerowy smak.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nigdy nie używałem tych drożdży. Chodzi mi o to , czy w dolnym zakresie fermentacji 12°C-13°C zostawią czysty lagerowy smak.

 

Robiłem na nich dwa marcowe. Fermentowałem w podobnym - no, ciut wyższym - zakresie temperatur i jestem bardzo z nich zadowolony. Tak jak piszesz, zostawiają czysty, lagerowy smak.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dzięki za odpowiedź , chyba jednak będę musiał załatwić sobie jakieś lagerowe a german ale zostawię na kolońskie i niemieckie alty , no i w końcu może zrobię RIS.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.